Flyttkaos

Hej på er!

Nu var det ett tag sedan igen. Jag lovar att jag lever. oroa er inte. Jag har precis tagit en veckas semester från jobbet, dels för att ladda upp inför det som komma skall, men också för att vi är mitt uppe i ett flyttkaos utan dess like.

Jag har nog inte berättat det här, men vi har köpt hus, och får tillgång till det på Fredag. Eller ja, vi har redan fått en nyckel så vi kan ställa in saker lite tidigare då huset redan står tomt, men affären blir klar på Fredag, så ni förstår kanske hur rörigt det är? vi har kört upp relativt mycket, så nu vet man knappt vad som finns kvar hemma, eller vad som redan är i huset. Men det kommer nog bli bra i slutändan, på Lördag kör vi det stora flyttlasset, det är då vi får bärhjälp samt har tillgång till en släpvagn och kan köra de största grejerna!

Här har ni en liten bild på husets utsida. Det är lite att göra på det, men det ser vi bara fram emot! Vi båda har längtat efter att få renovera något länge nu, så det skall bara bli kul att äntligen få göra något, i en hyresrätt är man ju ganska låst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s