Virkade cotton pads.

Visste ni att jag gör mina egna cotton pads? som skrubbar ansiktet på ett skönt sätt, men också är tvättbara, vilket gör att jag kan använda dem fler gånger ? När jag är klar stoppar jag dem bara i en tvättpåse och kör dem i tvättmaskinen. Riktigt miljövänligt och ett bra sätt att spara pengar på, för det går ju åt ett par förpackningar cotton pads per år för mig, hehe!

Jag säljer även dessa cotton pads i min Etsy Shop ifall man skulle vara intresserad utav att köpa och testa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s