lashlift

För ca en vecka sedan gjorde min fina och nyutbildade kollega lashlift på mig, tänkte att jag skulle dela med mig av resultatet, jag är riktigt nöjd faktiskt, väldigt skönt att känna sig fräsch trots att man inte har något smink på sig, nu när jag inte har mycket ork till att sminka mig räcker det med att bara fylla i ögonbrynen lite lätt!

Nu har ju jag också fördel i att jag har rätt långa fransar naturligt, men en böj och lite färg gjorde verkligen susen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s